Υπηρεσίες του ξενοδοχείου μας

Στο Hotel Kastro καλύπτουμε όλες τις ανάγκες των πελατών μας στο έπακρο, ικανοποιώντας όλες τις απαιτήσεις τους.

Στο ξενοδοχείο Κάστρο προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες που παρέχουμε στους πελάτες μας. Δίνουμε πολύ σημασία στον βαθμό ικανοποίησης των επισκεπτών μας και είμαστε ανοιχτοί σε κάθε πρόταση που θα ανεβάσει το επίπεδο των υπηρεσιών μας και θα σας παρέχει μια άνετη και ευχάριστη διαμονή.

Οι πλήρως ανακαινισμένοι χώροι του ξενοδοχείου μας είναι διακοσμημένοι με λεπτό γούστο και μεράκι διατηρώντας πολλά στοιχεία από το κλασικό παραδοσιακό στυλ των γιαννιώτικων αρχοντικών, χωρίς όμως να υστερούν σε σύγχρονες ανέσεις. Το κέντρο υποδοχής είναι πάντα ανοιχτό για οποιαδήποτε ανάγκη ή απορία των επισκεπτών μας όχι μόνο όσον αφορά την διαμονή τους στο ξενοδοχείο μας, αλλά και γενικότερες πληροφορίες όσον αφορά τη διαμονή σας στα Ιωάννινα και τα αξιοθέατα των γύρω περιοχών.

Η τοποθεσία του ξενοδοχείου μας είναι ιδανική για τη διαμονή σας στα Ιωάννινα μιας και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την πανέμορφη λίμνη Παμβώτιδα, ενώ το κέντρο της πόλης είναι επίσης πολύ κοντά. Μπορείτε έτσι να απολαύσετε αμέτρητες βόλτες περπατώντας δίπλα στη λίμνη ή στα σοκάκια της καστροπολιτείας και της παλιάς πόλης των Ιωαννίνων. Όσον αφορά το αυτοκίνητό σας δε χρειάζεται να ανησυχείτε μιας και το ξενοδοχείο μας διαθέτει άνετο χώρο στάθμευσης.

Ακόμα και για τις ώρες που θέλετε να χαλαρώσετε στο ξενοδοχείο μας, μπορείτε να πλοηγηθείτε στο διαδίκτυο αφού σας παρέχουμε δωρεάν πρόσβαση στο internet μέσω WiFi σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου. Εναλλακτικά μπορείτε να απολαύσετε στιγμες χαλάρωσης και ηρεμίας απολαμβάνοντας τη θέα προς τα τείχη του κάστρου και της ακρόπολης Ιτς Καλέ.

el